Administratie

Om in orde te zijn vragen we om enkele stappen te respecteren.

Meerbeurtenkaart kopen

Je stort het bedrag op de rekening van de vereniging BE07 0015 8301 7566 met de vermelding van de naam voor wie de beurten zijn.

Binnen een gezin, personen die op hetzelfde adres wonen, mag er op eenzelfde meerbeurtenkaart worden gewerkt. Anders is de kaart persoonlijk.

  • 1 proefbeurt = €5
  • 10 beurten = €50
  • 20 beurten = €80
  • 40 beurten = €140

Verzekering

Ben je lid bij de Klim en Bergsportfederatie (KBF) of heb je zelf een ongevallenverzekering die geldig is voor muurklimmen dan hoef je geen extra verzekering te nemen. Vul het formulier dan wel in zodat we uw gegevens hebben om u te kunnen bereiken.

Heb je geen ongevallenverzekering dan raden we aan om er een te nemen. Wij sluiten onze leden aan bij FROS. Daar kost een jaarverzekering €15. Die kun je ook storten op de rekening van de vereniging BE07 0015 8301 7566 met de vermelding van de naam van de klimmer. Uiteraard hebben we dan ook je gegevens nodig. Die kun je hieronder invullen.

Een plaats reserveren

Om een overvolle zaal te vermijden en een aanvaardbaar CO2 niveau te garanderen vragen we om een plaats te reserveren. Momenteel beperken we het aantal klimmers per training.

Je kan een plaats reserveren zolang het tijdslot nog bezig is. Je kan je reservatie ook terug annuleren tot vlak voor het begin van het tijdslot.

Een plaats reserveren doe je via dit reservatiesysteem:

Laat je niet afschrikken door de titel “trampolinespringen”. Dit systeem werd origineel voor de springers opgezet.